In Memoriam - Geert Hoornaert

Op 6 februari 2012 overleed Geert Hoornaert na een lange strijd tegen het knagend venijn, zoals wij in het gezin zijn ziekte noemden. Geert is 66 jaar geworden.

Zijn leven stond in het teken van de Queeste naar Quintessens.

Geert Hoornaert

Geert Hoornaert

°10 december 1945   ✝ 6 februari 2012

Buiten is het ijskoud, de koudste dagen van deze winter, zegt men. Het lijkt alsof de hele wereld om ons heen bevroren wordt en tot stilstand komt om even stil te staan bij ons verdriet.

Je volgde een blijvende queeste naar quintessens, een zoektocht naar datgene waarom we ooit tot leven verwet zijn en de essentie van dat wat is.

Je neemt een heel stuk kennis met je mee. Kennis die je gelukkig ook met velen deelde via artikels en boekwerken. Mentale verrijking en ontplooing, dat was jouw levensvisie.

De strijd is gestreden, je hoeft niet meer te vechten tegen de pijn en het knagend venijn. Je kan nu gaan naar de andere zijde, via de regenboogbrug die de engelen van "Het Anker" je gewezen hebben.

We kunnen nu niet met je meegaan, maar aan de andere zijde van de brug word je vast en zeker opgewacht in gelukzalige veldyn. Jouw levensenergie zal ons blijven ondersteunen bij het kiezen van de juiste richting in ons leven.

Geert, Paps, Bompa, bedankt voor alles.